Afgelopen weekend vond in Kortrijk het Belgisch Kampioenschap zwemmen voor masters (lange baan) plaats.
Marie-Jeanne Vandormael heeft met verve de GZVN-kleuren vertegenwoordigd. Marie-Jeanne behaalde maar liefst 4 zilveren medailles op de vrije slag (50m, 100m, 200m en 400m) in de leeftijdscategorie 60-64 jaar.
Proficiat Marie-Jeanne!

Afgelopen zaterdag (31/5) werd tijdens de jaarlijkse kampioenenhulde Lore Beertens verkozen tot Sportvrouw van Oudsbergen.

Lore won afgelopen jaar goud en zilver op het Belgisch kampioenschap schoonspringen, stond op het podium op internationale wedstrijden in o.a. Kroatië en Nederland, én behaalde in augustus 2024 zilver op het Wereld Kampioenschap schoonspringen voor masters in Fukuoka - Kyushu (Japan).

Proficiat Lore met deze mooie erkenning en inzet als sporter en trainster voor de afdeling schoonspringen van GZVN!