Warning: Undefined array key "vg_theme" in /customers/c/0/0/gzvneptunus.be/httpd.www/templates/vg_metromobile/index.php on line 51 Warning: Undefined array key "vg_bgimage" in /customers/c/0/0/gzvneptunus.be/httpd.www/templates/vg_metromobile/index.php on line 55 Opstart jeugdwerking

Opstart jeugdwerking

Om onze waterpolo-afdeling nieuw leven in te blazen bieden we dit jaar aan alle zwemmers en springers van 7 t.e.m. 10 jaar (= U11 en U9) de mogelijkheid om gratis 1 uur per week (het ganse jaar door) waterpolotrainingen te volgen, specifiek opgebouwd voor deze leeftijdsgroep.

Deze trainingen zijn vooral oefeningen met de bal en trainingen op tactiek van het spel (met kleine doelen en aangepaste ballen). Er wordt hier nagenoeg niet getraind op de zwemtechnieken, de enige vereiste is dat uw kind 25 m crawl moet kunnen zwemmen. Om het voor de kinderen pas echt leuk te maken, spelen ze ook enkele keren per jaar een wedstrijdje tegen leeftijdsgenoten van een andere club.

Als uw kind (U11 - U9) hiervoor interesse heeft, moet u op de antwoordkaart de discipline aanduiden die uw kind volgt (***schoonspringen of ***zwemmen) én duidt u eveneens "waterpolo" aan. Maak u nog geen zorgen hoe dit in combinatie met de andere trainingen moet verlopen. We zullen eerst kijken hoeveel kinderen dit werkelijk interesseert en vervolgens individueel bekijken wat de beste oplossing is naar de wekelijkse trainingen van springen/zwemmen.

Uiteraard zijn ook de andere leeftijden nog steeds welkom in de waterpolo-afdelingen. Indien interesse, graag een seintje.

De antwoordkaart en info over het lidgeld kan je terugvinden op Info/Info leden op de hoofdpagina.