Warning: Undefined array key "vg_theme" in /customers/c/0/0/gzvneptunus.be/httpd.www/templates/vg_metromobile/index.php on line 51 Warning: Undefined array key "vg_bgimage" in /customers/c/0/0/gzvneptunus.be/httpd.www/templates/vg_metromobile/index.php on line 55 PACO Wedstrijd Bree 22/02 praktische info
  • PACO-wedstrijd DMB (zwemclub Bree): zondagvoormiddag 22 februari.¬†(einde voorzien¬†rond 12h)

  • Inschrijvingsformulier (uiterste inschrijfdatum 12/02/15): excelicon, meer info bij de trainers.
    Zwemmers van GZVN kunnen deelnemen vanaf groep Roze A tot en met groep Lichtblauw.

Een PACO-wedstrijd is een leuke wedstrijd bedoeld om kinderen zonder dwang of stress te laten kennismaken met wedstrijdzwemmen. Iedereen wordt beloond en meedoen is hier veel belangrijker dan winnen! Iedereen krijgt dan ook dezelfde medaille mee naar huis, zonder onderscheid tussen de eerste en de laatste. Er wordt wel een rangschikking opgemaakt, zodat je toch al eens wat tijden kan vergelijken.

Zo'n PACO-wedstrijd is ook een meegenomen "evaluatie"-moment voor ouders, club, trainers, waarna eventuele tekortkomingen op trainingen kunnen bijgeschaafd worden. Daarom zouden we graag zoveel mogelijk deelnemers van GZVN laten meedoen.

De zwemtrainingen van de rode groepen gaan die zondag niet door, o.w.v. deze wedstrijd.
Roze A kan wel komen trainen, maar mag heel zeker ook aan de wedstrijd deelnemen.

We stellen voor om uw zwemmer voor de beide nummers in te schrijven (maar uiteraard gaan we niemand tot tranens toe verplichten om beide te zwemmen). De trainers zullen de komende weken werken aan o.a. het starten en de keerpunten, zodat de zwemmers met (nog) meer vertrouwen aan de wedstrijd kunnen beginnen.

We zoeken nog een 3-tal ouders om de zwemmers (vooral de kleinste) te helpen met badmutsen aandoen, kinderen aan de juiste baan laten starten, ... Is heus niet moeilijk, maar zo kan de trainer zich beter op het zwemmen toespitsen. Laat maar iets weten (aan het bestuur of de trainers) als je hier wat wil helpen.