Helpende handen BJK 2015

 

Als bijlage het werkschema voor komend BJK-weekend, waar jullie al heel de week op wachten :-( : PDFicon

Er kan gerust nog volk op donderdag komen helpen. Met hoe meer we zijn, hoe rapper we klaar zijn.

Verder heb ik opnieuw een poging gedaan iedereen een plaats te geven waar hij/zij zich goed voelt. Heb je problemen met de indeling, laat me aub iets weten. Het is nl. een huzarenstukje om dit allemaal vooraf in elkaar te knutselen, ik kan me al eens vergist hebben.

Soms sta je twee keer in één blok: is omdat bepaalde taak "deeltijds" is. Mocht je naam er toch verkeerdelijk dubbel in staan, graag een seintje

Voor wie er op bepaalde momenten niet op staat, maar zich wel heeft opgegeven: * als dit één of twee blokken zijn, dan ben je in principe iet of wat reserve * als dit een halve of ganse dag is, dan ben ik je waarschijnlijk vergeten. Laat me dan aub iets weten.

Hier en daar is de bezetting meer dan voldoende en is er dus tijd om even op en af naar huis te gaan (gras maaien, was doen, douchen, ...) ;-)

Ook op maandag zullen we nog opruimwerk hebben. Wie kan een laatste keer helpen?

 

Kunnen we volgende afspreken voor bonnetjes en broodjes

* 's ochtends bij het onthaal van de officials, heb ik een lijst bij waar je je naam kan opschrijven, om een broodje of teppanyaki (stokjes) te reserveren. Zo ben je zeker van je broodje. Ik zit daar tot ca. 8.30h. Daarna ligt de lijst bij de catering in de polyvalente zaal. Probeer er zelf aan te denken, want we komen niet rond met broodjesbonnen.

* drankbonnetjes voor de medewerkers kan je ook bij mij komen afhalen aan dezelfde tafel, tot 8.30h. Daarna liggen die  bij de inkom. Probeer er zelf aan te denken, want we komen niet rond met drankbonnen. Mocht het te druk zijn aan de inkom, wacht dan aub even.

* De wedstrijd begint vroeger dan vorig weekend. Het is dus belangrijk dat de mensen die 's ochtends vanalles moeten hebben klaarstaan, of langs het bad aanwezig moeten zijn, hier rekening mee houden. Inzwemmen = 7.30h (redders, toezichters !!!) Vergadering officials = 7.45h (koffie en broodjes liefst al tegen 7.15h) Wedstrijd = 8.15h We verwachten ook al behoorlijk vroeg ons eerste volk. Er is dus ook al best iemand aan de koffie, dranken, wafels, ...

Verder ter info de verstuurde tekst naar de clubs: https://gzvn.email-provider.nl/web/dx2ide23b7/uow5gzv1si

en om jullie franstalige antwoorden wat te oefenen (met dank aan Theo): https://gzvn.email-provider.nl/web/dx2ide23b7/amw1lhkz1c