Warning: Undefined array key "vg_theme" in /customers/c/0/0/gzvneptunus.be/httpd.www/templates/vg_metromobile/index.php on line 51 Warning: Undefined array key "vg_bgimage" in /customers/c/0/0/gzvneptunus.be/httpd.www/templates/vg_metromobile/index.php on line 55 Extra Info NETHERLANDS INVITATIONAL 03/07/16

Update Groepsindeling beschikbaar

 1. Alle verenigingen dienen te wachten totdat ze binnengelaten worden door de organisatie via verenigingskassa (links in de hal), alwaar ze informatie krijgen.
  • Zwemmers: Omkleden in kleedzalen 1 t/m 10. Na omkleden hebben alle zwemmers de keuze om via gang op de tribune plaats te nemen of langs het bad te gaan zitten indien daar nog plek is.
  • Officials: omkleden in juryruimte of kleedkamer 17
  • Bezoekers: via “walk of fame” naar zwemstadion/tribune (1e ring).
 2. T-shirts – zijn na aanvang wedstrijd - verkrijgbaar bij INFO organisatie, volg de bordjes voorstart 25 meter, aan de linkerzijde deur met INFO organisatie.
 3. Vanaf dit jaar zijn er GEEN toegangskaartjes voor het golfslagbad. Entree alleen mogelijk via de hoofdingang tegen betaling.
 4. Voorstart 25 meterbad: vanaf tribune linksaf de gang in naar kleedzaal 18, 50 meterbad heeft geen voorstart.
 5. Kledingstand Robsport:
  • Er staat een kledingstand aan het einde van de Walk of Fame (onder scorebord), veel merken voorradig en tegen een gunstige prijs.
 6. De oorkondes worden digitaal beschikbaar gesteld via de website, zodat iedereen deze naar believe kan uitprinten.
 7. De uitslagen worden na afloop aan de verenigingen gemaild met het voorblad als pdf bestand. De uitslagen worden ook op de website geplaatst.
 8. Inschrijfgeld betalen: het inschrijfgeld dient vooraf overgemaakt te worden.
 9. Het programma staat op de website www.netherlands-invitational.nl . ATTENTIE: aanvangstijden zijn zoals vermeld op de website……..
 10. Er zijn GEEN gedrukte programmaboekjes beschikbaar voor verenigingen, zwemmers, publiek. Men kan ZELF vooraf het programma kopiëren of elektronisch doorsturen.
 11. Datum Netherlands Invitational 2017 volgt binnenkort via website

Tot ziens in Eindhoven!

Er zal een Coffee Corner worden ingericht, hier kunnen de coaches het gehele weekend koffie, thee en water halen. Deze is te vinden aan zijkant van het 50 meter bad (vanaf de douches aan de rechterkant).