Programma & praktische afspraken VJK

programmaboekje : pdficon small 

toegang tot het zwembad :

  • De zwemmers die deelnemen aan de Vlaamse Jeugd Kampioenschappen zullen toegang tot het zwembad verkrijgen langs de glazen deuren aan de parking van het zwembad (trapje op, de vroegere ingang naar de cafetaria).
  • Wij vragen ten stelligste om enkel met propere zwembadschoenen, slippers of blootsvoets het zwembad te betreden. Er zal controle uitgevoerd worden!
  1. zwemmers die enkel in de namiddag (zaterdag en/of zondag) deelnemen, kunnen zich via de normale weg naar de omkleedkabines begeven.
  2. Gelieve de zwemmers er attent op te maken om tijdens de opwarming en de wedstrijd enkel via baan 1 en 8 uit het water te komen, NIET langs de kant van de elektronische tijdopname!
  3. Ten gevolge van een kwaliteitstraining van Topsport Zwemmen Vlaanderen is het topsportbad op zaterdag 09/02 gesloten t.e.m. 10u00. Inzwemmen dient te gebeuren in het competitiebad (niet het instructiebad). Uitzwemmen kan in het instructiebad, dat geopend wordt van 08u30 tot 10u00. Voor de rest van het weekend zal het topsportbad open zijn om in te zwemmen en/of uit te zwemmen voor de duur van de wedstrijd, opwarming inbegrepen.

Eventuele bedjes 's morgens dadelijk bij elkaar plaatsen op het 1e verdiep onder de tribune (1e tribuneopening rechts). Daar zitten/hangen/liggen we altijd.

Worden er medailles gezwommen ?, vergeet dan niet naar de ceremonie te gaan, nadien krijg je geen medaille meer !!