Op zondag 19 november werd in Gent gesprongen tijdens het open BK schoonspringen.

En Mare (5x goud + 1x zilver) en Lore (1x goud, 1x zilver, 2x brons) hebben opnieuw een fantastische prestatie neergezet.

Super gedaan Mare en Lore!

Gisteren namen onze GZVN schoonspringsters Lore Beertens en Mare De Wilde deel aan de Halloweenduik wedstrijd in Deurne.

Mare won in haar leeftijdscategorie goud op zowel de 1 meter als de 3 meter plank.

Lore won in de all-in categorie brons op de 1 meter en goud op de 3 meter plank.

Proficiat!

Afgelopen weekend konden onze niet-competitie zwemmers ervaring opdoen op onze eigen PACO-wedstrijd.

Voor onze 'oudere' en ervaren competitiezwemmers Aurora, Elise, Luka, Noor, Rube, Siel, Ylva en Zoé stond het open Belgisch Kampioenschap 25m-bad in Gent op het programma.

Op het BK zwommen ze samen naar 11 persoonlijke records en 5 finaleplaatsen (Noor, Siel (3x) en Ylva).


Proficiat zwemmers, trainers, officials en supporters!

Na 2 lange dagen kunnen we met trots terugblikken op het Provinciaal Kampioenschap 2023.

Met 52 zwemmers aan de start wisten onze GZVN'ers 159 persoonlijke records te verbreken en 91 medailles te veroveren (36x goud, 34x zilver en 25x brons).

 

Individueel goud werd gewonnen door Zoé (8x), Noor (7x), Sem (4x), Viktor (3x), Kilian (2x), Finn (2x), Aurora (2x), Siel (2x), Ilias T., Linne, Elise en Luka. Individueel zilver was er voor Siel (5x), Rube (5x), Rena (2x), Ylva (2x), Viktor (2x), Sem (2x), Maxime, Lauren, Lyana, Noor, Elise, Linne, Sofia, Lucie, Lore J., Finn, Ilias M., Arnaud, Simon en Luka. En individueel brons ging mee naar huis met Manon (3x), Ilias T. (3x), Elise (3x), Alexander (3x), Ylva (2x), Arda, Mila, Siel, Linne, Sofia, Lore J., Mirthe, Zara, Sem, Rube en Simon.
 
Bij de estafettenummers was ergoud op de 4x100m wisselslag dames 11-12 jaar (Jessy, Tess, Rena en Zara) en op de 4x100m vrije slag gemengd 15-16 jaar (Filippa, Lars, Linne en Simon). Op dat laatste nummer was er bij de 17 jarigen en ouder zilver voor Alexander, Elise, Lucie en Rube. Op de 4x100m vrije slag dames 11-12 jaar werd zilver gewonnen door Ella-Louise, Jessy, Rena en Tess.
 
Daarnaast ook een extra applaus voor onze zwemmers die naast een medaille grepen, maar wel allemaal een mooi PR wisten te realiseren (Anna, Amelia, Amber, Maud, Zulal, Jody, Laat, Lore O., Khadija, Irini, Lucas, Jayden, Noah, Jelle, Benjamin, Jonas en Walid).

In augustus nam Lore Beertens in Fukuoka (Japan) aan het WK Schoonspringers voor Masters.

We zijn enorm trots als club op de zilveren WK-medaille die Lore behaalde op de 3-meter plank. Na een reeks van Belgische titels en medailles op internationale wedstrijden is deze eerste WK-medaille er eentje om in te kaderen. Proficiat Lore!

Afgelopen weekend stonden voor onze GZVN-zwemmers de eerste wedstrijden op het programma in Herentals en Pelt.

Voor de ene zwemmer een ideale gelegenheid om de wedstrijdroutine terug op te pakken, voor een andere de eerste kennismaking met competitiezwemmen. Vanaf nu gaat het snel met op 14 en 15 oktober het Provinciaal Kampioenschap 2023 waarop gestreden wordt voor de eerste titels van het seizoen. Het PK2023 wordt gelijktijdig gehouden op 5 locaties in Vlaanderen.

Op 6 en 9 september worden informatiemomenten georganiseerd voor onze zwemafdeling.

Er zijn aparte momenten voor de niet-competitiezwemmers en de competitiezwemmers. Er wordt toelichting gegeven bij de clubwerking, de seizoensplanning en er wordt een introductie gegeven over het gebruik van Twizzit.

Tijdens de bijeenkomst voor de competitiezwemmers is aansluitend een moment voorzien voor de trainers om per groep bijkomende informatie te geven.

Het zwembad is klaar voor een nieuw seizoen vol zwem-, waterpolo- en schoonspringplezier!
Socials & Links

 

Sponsors & Partners

 

Wedstrijdkalender

© website powered by GZVN