PACO - PRÉ COMPETITIE

In deze groep bouwen de kinderen verder aan hun techniek van rugslag, crawl en schoolslag (inclusief de keerpunten en starten). Vlinderslag komt uitgebreid aan bod en wordt technisch aangeleerd. Verder wordt er aan uithouding en snelheid gewerkt en zal er dus af en toe een lange kilometer training of een sprintset tussenzitten. PACO wedstrijden zijn verplicht indien de kinderen de competitieve toer op willen gaan.

PACKS - PRÉ COMPETITIE

In deze groep bouwen de kinderen verder aan hun techniek van rugslag, crawl, schoolslag en vlinderslag (inclusief de keerpunten en starten). Verder wordt er aan uithouding gewerkt. Er zal ook op snelheid gewerkt worden in de vorm van korte sprintjes. PACO wedstrijden zijn verplicht indien de kinderen de competitieve toer op willen gaan.

STS EN WATERPOLO ZWEMMERS

We splitsen de groepen in een groep zwemmers en een groep waterpolo zwemmers. Aangezien we ook een waterpolo afdeling hebben en veel zwemmers de beide sporten combineren, maken we een apart groepje waarbij ook waterpolo elementen verder getraind kunnen worden in de vorm van zwemmen. In deze groep bouwen de kinderen verder aan hun techniek van rugslag, crawl en schoolslag (inclusief de keerpunten en starten). Vlinderslag komt uitgebreid aan bod en wordt technisch aangeleerd. Verder wordt er aan uithouding gewerkt en zal er dus af en toe een lange kilometer training tussenzitten. PACO wedstrijden zijn niet verplicht maar worden sterk aangeraden als de kinderen de competitieve toer op willen gaan.

 

Vanaf 9 jaar kunnen zwemmers die geslecteerd worden in competitie zwemmen. Naar eigen mogelijkheden wordt getraind en voorbereid op deelname aan wedstrijden op provinciaal en/of  (inter)nationaal niveau.

Overtuigd? Vul dan onderstaand formuliertje in.

 
Download hier onze GZVN brochure 2024.  
Download hier onze toelatingsvoorwaarden voor nieuwe leden.